فقر برزگترین عامل طلاق در ایران است

 

به گزارش خبرگزاری حکومتی ايلنا، یک استاد دانشگاه گفت: مشاغل پایین یا بیکاری بیانگر سطح اقتصادی، اجتماعی و تحصیلاتی پایین متقاضیان طلاق بوده و نیز ناآگاهی از مسائل خانوادگی و زناشویی نیز روند رشد اختلافات خانوادگی در بین زوجین افزایش می دهد. علی ناهیدتیتکانلو گفت: 20درصد متقاضیان طلاق، در مراجعه به مرکز مشاوره خانواده، بیکار و 30 درصد آنان دارای شغل نامناسب و کارگری می باشند. وی مسائل اقتصادی و فقر را یکی از عوامل طلاق دانست و اظهار داشت: 23 درصد مردان مراجعه کننده به مراکز مشاوره دارای درآمد کمتر از صدهزار تومان بوده اند و 30 درصد آنان نیز درآمدی کمتر از 200 هزار تومان در ماه داشته اند.

 

ناهید تیتکانلو ادامه داد: اغلب افراد با مشاغل پایین مبتلا به اعتیاد هستند که با توجه به نیاز به مواد مخدر و سطح زندگی خود اکثر درآمد خود را به تهیه مواد اختصاص می دهند که تدابیر درمانی اعتیاد می تواند زمینه ساز کاهش طلاق در جامعه باشد.

وی تاکید کرد: بالا بردن سطح اقتصادی اکثریت 90درصدی جامعه که با مسائل اقتصادی درگیر هستند، می تواند در زمینه کاهش طلاق موثر باشد و از مراجعین به محاکم خانواده جلوگیری و در از بین بردن اختلافات خانوادگی نتیجه بخش باشد.

ناهید تیتکانلو با معرفی مراکز مشاوره خانواده که با هدف تقویت بنیان خانواده تشکیل شده است، گفت: این مراکز با اقدامات پیشگیرانه و با انجام طرح ها و پروژه های خانواده، تدوین و ارائه شیوه های مناسب فرزندپروری و ارتباط مطلوب اعضای خانواده باهم می توانند برای یک زندگی بهتر به خانواده ها کمک کنند.

این مشاور خانواده آموزش مهارت های زندگی زناشویی و ارتباطی قبل و بعد از ازدواج، تدوین قوانین در جهت ثبت واقعه نکاح در دفاتر رسمی با در دست داشتن گواهینامه زندگی صادره از مراکز معتبر مشاوره ای و روانشناسی با حمایت نهادهای اجتماعی را برای کاهش طلاق در جامعه پیشنهاد داد.