استاد دانشگاه علم و صنعت پایه گذار صنعت ریخته‌گری ایران از تدریس محروم شد

 

پروفسور جلال حجازی، پایه‌گذار صنعت ریخته‌گری ایران و عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مواد و متالورژی از تدریس در دانشگاه علم و صنعت محروم شده است.

به گزارش دانشجو نیوز، این چهره برجسته علمی کشور فارغ التحصیل از هنرسرای عالی درسال ۱۳۶۴ میباشد وی همچنین دارای دکتری در رشته متالوژی صنعتی از دانشگاه بیرمنگهام انگلستان است. جلال حجازی که پیش از این عضو هیئت علمی دانشگاه علم وصنعت ایران بود هم اکنون از تدریس در این دانشگاه محروم شده است.

 

روند محرومیت از تحصیل اساتید و دانشجویان در دولت احمدی نژاد از همان ابتدا و در سال ۸۴ آغاز شد. دولت احمدی نژاد در اولین اقدامات دست به پاکسازی دانشگاهها از اساتید قدیمی و به زعم وزارت علوم دگر اندیش زد. حکایت دانشجویان ستاره دار و حذف نخبگان علمی دانشجویی به بهانه های سیاسی آنقدر ادامه یافت که اساتید هم ستاره دار شدند و دانشگاه تهران به عنوان دانشگاه مادر، اساتید اصلی اش را از دست داد. وزارت علوم دوران مهدی زاهدی آنچنان عرصه رابر اساتید تنگ کرد که برخی مانند استاد بشیریه و استاد شفیعی کدکنی جلای وطن کردند و از ایران رفتند.

 

در دور دوم ریاست جمهوری احمدی نژاد و در تابستان گذشته، وزارت علوم به مسولیت کامران دانشجو بسیاری از روسای دانشگاه ها و اساتید برجسته کشور را از کار برکنار و یا بازنشسته اجباری کرد.

ممنوع التدریس شدن پروفسور جلال حجازی نیز به نظر میرسد در راستای پاکسازی کلیه اساتید منتقد و روشنفکر از دانشگاه ها می باشد.