"به مردم ایران بگوئید که انقلاب ما شباهتی با انقلاب اسلامی ندارد"  

 

اهواز نیوز: خبرنگار ما طی تماس مستقیمی که امشب – دوشنبه شب - با برخی از تظاهر کنندگان در میدان التحریر قاهره انجام داد کسب اطلاع کرد که رژیم حسنی مبارک با تعطیل کردن راه آهن و اتوبوس های بین شهری سعی دارد از پیوستن مردم دیگر شهرها به تظاهرات ملیونی مردم در روز سه شنبه – فردا – جلوگیری کند اما مردم تصمیم دارند به هر شکل شده خودرا به میدان التحریر برسانند. برخی از آنان تصمیم دارند با قایق و موتور آبی از طریق رودخانه نیل خودرا به میدان برسانند.


یکی از مصاحبه کنندگان به اهواز نیوز گفت: ما تصمیم داریم فردا به طرف قصر ریاست جمهوری حرکت کنیم اما اگر موانع اساسی پیش بیاید تصمیم دیگری خواهیم گرفت. نیز از ارتش خواهیم خواست تا موضع خودرا در باره رژیم دیکتاتوری مبارک اعلام کند وشعارهایی در این زمینه خواهیم داد.


وی به خبرنگار ما گفت به علت بستن اینترنت تظاهرکنندگان نشریه ای خیابانی به نام صوت الثوره المصریه (صدای انقلاب مصر) را منتشر و توزیع می کنند. هم چنین مساجد و کلیساها به بیمارستان های موقت برای مداوای مجروحان تبدیل شده اند. شماری از پزشکان مصری داوطلبانه در این مکان ها به کار درمان مشغول شده اند.


از یکی دیگر از تظاهرکنندگان که در زمان جمال عبدالناصر مسوولیت مهمی داشته است به اهواز نیوز گفت: شعار اکثریت مردم مصر اکنون سرنگونی رژیم حسنی مبارک است و به چیزی کمتر از این راضی نیستند.


وی افزود: تظاهرات هزاران مصری در پایتخت وسایر شهرهای مصر فرا حزبی است. زیرا احزاب سنتی یعنی اخوان المسلمین به فراخوان جوانان برای مشارکت در نخستین روز تظاهرات در روز سه شنبه خشم (
۱۱/۱/۲۵) پاسخ مثبت ندادند. این امر درباره حزب مارکسیستی "تجمع وحدت طلبان ملی" نیز صدق می کند. وفقط از روز جمعه بود که به تظاهرات پیوستند واین تاثیر بدی در ذهن میان تظاهر کنندگان داشت. حزب کمونیست مصر هم دچار عدم تحرک شده بود و هم چون اخوان المسلمین از جنبش کنونی عقب ماند. منظورم رهبرانشان یعنی رفعت السعید و فریده نقاش وامینه نقاش هستند که اکنون می کوشند جبران مافات کنند.


تظاهرات روز سه شنبه گذشته توسط "انجمن ملی تغییر" و جریان"کفایت" سازماندهی شد.


وی گفت از میان کمونیست های مصری، تروتسکیست ها در تظاهرات نقش دارند و کمال خلیل یکی از رهبران آنان در میان تظاهر کنندگان است.
او در باره تشابهات انقلاب کنونی مصر با انقلاب اسلامی ایران به رهبری آیت الله خمینی گفت: انقلاب مصر هیچ گونه صبغه مذهبی ندارد و هیچ نوع شعار مذهبی سر داده نمی شود واز قول ما به مردم ایران بگویید که هیچ تشابهی میان انقلاب اسلامی ایران در سال
۱۹۷۹ وانقلاب کنونی مردم مصر وجود ندارد. شما قبل از انقلاب نمادی به نام خمینی در رهبری انقلابتان داشتید اما رهبری ما از درون انقلاب سر برخواهد آورد. ٨۰ در صد از نیروهای "کفایه" و"۵۰ درصد از نیروهای انجمن ملی تغییر، ناصری هستند واینها هم اکنون نبض خیابان را در دست دارند. منظورم ناصریست ها وملی گرایان عرب است.