جنایتکاران رژیم جمهوری اسلامی دو زندانی سیاسی را مخفیانه سحرگاه روز سه شنبه هفتم دیماه ١٣۸٩ در زندان اوین اعدام کردند. علی صارمی، زندانی سیاسی دهه شصت روز گذشته بعد از ملاقات با خانواده اش در زندان گوهردشت، به زندان اوین منتقل شد و بدون اطلاع خانواده و وکیل وی اعدام شد. علی صارمی در دهه شصت به اتهام هواداری از سازمان مجاهدین خلق سه سال در زندان به سر برد. وی در سال هشتاد و چهار برای دیدار با فرزندش به کمپ اشرف در عراق سفر کرد و به خاطر آن دیدار به یک سال زندان محکوم شد. وی سال ۸۶ به خاطر شرکت در مراسم سال گرد قتل عام شدکان تابستان ۶۷ در خاوران دستگیر و سپس به اتهام عضویت در سازمان مجاهدین خلق به اعدام محکوم شد.
علی اکبر سیادت که به اتهام "محاربه" به اعدام محکوم شده بود، سحرگاه روز سه شنبه همراه علی صارمی در زندان اوین به دار آویخته شد. رژیم وی را به اتهام فروش اطلاعات موشکی سپاه سرکوبگر پاسداران به اسرائیل محکوم به اعدام کرد، بی آنکه او به چنین اطلاعاتی دسترسی داشته باشد. وی سال هشتاد و هقت در حالی که همراه همسرش قصد سفر به خارج را داشت، دستگیر شد.
رژیم جمهوری اسلامی در حالی دست به کشتار این دو زندانی سیاسی زد که افکار عمومی معطوف به اعتراض به اجرای حکم دانشجوی کرد، حبیب الله لطیفی شده بود. رژیم برای جلوگیری از اعتراضات داخلی و جهانی، خبر اعدام این دو را به خانواده و وکلای آنها اطلاع نداد و هردو را سحرگاه روز سه شنبه مخفیانه در زندان اوین به دار آویخت.
جمهوری اسلامی با اعدام این دو زندانی سیاسی، بار دیگر نشان داد که نه به اعتراضات و افکار عمومی اهمیت می دهد و نه به عرف و اصول انسانی و سیاسی و قوانین ارتجاعی حقوقی خود. در انتقام به اعتراضاتی که برای جلوگیری از اعدام حبیب الله لطیفی صورت گرفت، علی صارمی و علی اکبر سیادت را به جوخه مرگ سپرد. به جهانی تودهنی زد.
کانون زندانیان سیاسی ایران(در تبعید) تمام دولت های سرمایه داری را که جنایت کاران اسلامی را در ایران به قدرت رساندند و هنوز به بقاء آن کمک می کنند، در تمامی جنایاتی که رژیم جمهوری اسلامی در سی و یک سال گذشته مرتکب شده و یا از این به بعد مرتکب می شود، شریک و سهیم می داند. تا زمانی که این رژیم در قدرت است، تا زمانی که زندان های سیاسی تعطیل نشوند، شکنجه و مجازات اعدام و قوانین ارتجاعی وضدبشری حاکم بر ایران لغو نشوند، توده مردم رنج کشیده ایران شاهد جنایات بیشتر رژیم در زندان ها و در جامعه خواهند بود.